Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 28.-al szemben

Miért építsünk játszóházat a kertbe?

2018. február 28
megtekintések6460
Miért építsünk játszóházat a kertbe?

 Rengeteg fából készült játszóház, játszóvár- és torony készül a gyermekek részére, amelyekben sokáig eltudnak kedvükre lenni. Melyek a legmegfelelőbbek, melyek készülnek a legjobb anyagból, és milyen szempontokat vegyünk figyelembe, a választásnál? Erre keressük a választ. 

 Főképp tengeren túli filmekben láthatjuk, ott igen nagy divatja van az ún. lombháznak. Ez az egyik legkönnyebben kivitelezhető formája a játszóházaknak, hiszen nincs másra szükségünk hozzá másra, mint egy terebélyes, vastag törzsű, és dús lombozatú fára a kertünkben. Erre aztán egy is házi barkács segítségével felerősíthetünk néhány deszkalapot, és a legegyszerűbbtől a legösszetettebb kis kunyhót is elkészíthetjük a gyerekeknek. Természetesen vigyázzunk arra, hogy a fát ne sértsük meg túlzott mértékben.

 Sajnos nem mindenkinek áll ilyen kifejlett, nagy és erős fa az udvarán, de ne keseredjünk el, van megoldás. :)

Junle gym játszóházak

 Amennyiben rendelkezünk megfelelő nagyságú területtel, abban az esetben legjobb, ha egy fából készült játszó tornyot, vagy komplett játszóteret választunk. A ház anyagát masszív, telített fenyő adja, amely a szabadalmaztatott vasalatokkal kiváló stabilitást ad a játszótereknek. A játszószerek nagyon biztonságosak, erről hivatalos tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Többféle modell közül választhatunk, amelyeket különböző modulokkal, és egyéb kiegészítőkkel társíthatunk, de ezeket külön is meg lehet vásárolni. A különböző modulok követik a gyermek fejlődését, növekedését; minden korosztály számára tudunk választani a kínálatból.

 A modulok közé tartoznak a hinták, a csúszdák, a mászófalak; de van köztük létra, sőt, kis árusító bódé is.
 Azt hiszem csemeténknek ez egy igazi hasznos, és egyben szórakoztató ajándék lehet bármilyen alkalomra, esetleg születésnapra, vagy épp a közelgő Húsvétra is. Meghívhatja barátait, és egyedül is remekül el tudja tölteni az időt ezekben a kis kerti bungalókban. :)
 A játszószerek kifejezetten otthoni felhasználásra ajánlottak! A játszószerek alá pedig ajánljuk az eséstompító gumilapokat, amelyek plusz védelmet is adnak a gyerekeknek.

 Cégünk már … éve forgalmazza a Jungle Gym játszószereket. Képgalériánkban megtekintheti az elkészült házakat, illetve az építés menetét is. Rövid határidővel, akár helyszíni össze szereléssel is rendelkezésükre állunk. 

Budaörs
2018. február 26

címkék: