Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 28.-al szemben

Kerti játszótér - amikor a gyerekek otthon vannak

2020. március 24
megtekintések4207
Kerti játszótér - amikor a gyerekek otthon vannak

 

 Az életben előállhatnak olyan helyzetek, amikor a gyerekek hosszabb időt töltenek otthon. Ebben az esetben bizony le kell kötnünk őket valamivel.
 A gyerkőcök imádják a játszótereket, sokszor nem is lehet őket kikönyörögni a hintából, vagy épp a csúszdáról.
 Mi lenne, ha a saját kertünkben is lenne egy privát játszótér a csemetéknek? Az bizony szuper lenne.

 


 Kertészetünk, a növények mellett forgalmaz Jungle Gym játszószereket. Műhelyünkben méretre vágjuk a játszótoronyhoz, hinta-, és csúszdaállványhoz szükséges faanyagot, és összekészítjük. Így, lapra szerelt állapotban juthatnak a kiválasztott Jungle Gym játszóházhoz.

 


 Otthon aztán egy összeszerelési útmutató alapján, egy jó móka keretében, akár a gyerekeket is bevonva, felépítjük a saját kerti játszóterünket. 

 Vannak különböző típusú, és méretű játszótornyok, amelyek egy darab csúszdát már tartalmaznak. Ezekhez, különböző modulokat, pl.climb modul, swing modul, bridge modul, mini market modul, boat modul, is tudunk az alap toronyhoz rendelni. Ezekkel még érdekesebbé, még nagyszerűbbé tehetjük a gyerkőcök időtöltését. 

 

 

Ezek mellet, önálló, különböző méretű csúszdákat, és hintákat is tudnak tőlünk rendelni.
 Csúszda méretek: 2,45m, 2,95m.
 A csúszdák több színben is elérhetőe,k: piros, kék, világoszöld, sötétzöld, sárga. 


 

Hinta, többféle variációban rendelhető. Lehet egyes, kettes hinta, sőt egy hinta, egy csúszda variáció is kivitelezhető.

 A játszóházakhoz különböző kiegészítők is kaphatóak. Mászófogás, kapaszkodó, kalóztávcső, kormánykerék, periszkóp, vadásztávcső, fészekhinta, hajókormány, baby hinta, műanyag hintaülőke

 Aki nem szeretné „szereldmagad” módban összerakni a játszószereket, telepítést, helyszíni össze szerelést is rendelhet tőlünk. E – mailben is rendelhetőek a játékok!
 Kérjük, keresse fel honlapunkat, és írjon nekünk e-mailt

www.budaorsikerteszet.hu

2020. március 23
Budaörs

 

 

címkék: