Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 28.-al szemben

A kivitelezés menete

Kertépítés, kivitelezés

  • Kivitelezés: a munkafolyamat a földmunkával, a térburkolással, a kerti elemek építésével valamint az kerti világítás kiépítésével indul, ezután a növényágyások kerülnek kitűzésre. A növények egyedi igényeihez tervezett öntözőrendszer telepítése után, az utolsó fázis a füvesítés és a növényültetés következik. Az építés során felmerülő szakmunkákat kivitelezői csoportunk szakemberei végzik, a megrendelői igényekkel egyetértésben, szervezett, körültekintő módon. A munka jellegétől és egyediségétől függően ez a munkafolyamat hosszabb időt vehet igénybe. (2-6 hét)
    *amennyiben a megrendelő kész engedélyezési vagy kiviteli tervekkel érkezik, úgy megegyezés szerint a konzultáció, a helyszíni állapotfelmérés és a jóváhagyott költségkalkuláció elkészítése után, a kivitelezési munkafázistól indulhat a munkafolyamat.
  • A kiviteli munkák időzítése: bármilyen fagymentes időszakban lehetséges, hiszen a növénytelepítési munkákon kívül az építési munkákat bármikor el lehet végezni. A növényültetésre legoptimálisabb a tavaszi hónapok áprilistól június közepéig tartó időszaka, ilyenkor van elég idő a begyökeresedésre, a téli hónapok beálltáig. A nyári kánikula elmúltával, a szeptember-októberi hónapokban újra jobb növekedési erély várható. Amennyiben automata öntözőrendszer kerül építésre a területen, úgy a növénytelepítés a nyári hónapokban is megvalósítható.

Kérje ingyenes ajánlatunkat telefonon, vagy e- mailben a 06 20 546 3006 - os telefonszámon munkaidőben, vagy az info@budaorsikerteszet.hu címen.