Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 28.-al szemben

Egyéb tájékoztató

Jellemzők

 

 

Összeszerelés Az összeszerelés minden esetben a budaörsi telephelyünkön történik. Csapatunk vállal helyszíni összeszerelést is.
Méretre vágásA Vevő az összeszerelés helyett kérheti a fa anyag méretre vágását, ekkor az összeszereléshez szükséges fa anyagot az összeszerelési útmutatóban leírtaknak megfelelően méretre összevágjuk és egyes elemeit előfúrjuk. A Vevőnek már csak össze kell állítania a játékot az összeszerelési rajz alapján. A méretre vágás díjai játékonként eltérőek lehetnek.

Szálltási árak

(tájékoztató jelleggel)

Alap esetben a termék kiszállítása a Vevő feladata és költsége, vagyis a feltüntetett ár nem tartalmazza a kiszállítás költségét. Termésetesen, vállalunk kiszállítást is. A kiszállítás költsége függ a termék méreteitől és a szállítási távolságtól. A kiszállítás dja a teherautótól maximum 5m- es távolságra történő lerakását tartalmazza, ennél távolabb történő lerakodás, vagy kézi erővel történő hordozás további költségeket von maga után. Budaörs, Biatorbágy, Érd, Törökbálint, Budapest II, XI, XII, XXII:10 000.- Ft- tól.


Helyszíni telepítésAmennyiben a Vevő a megrendelésen kéri, külön díj ellenében vállaljuk, hogy a megrendelt terméket a végső helyszínre történő kiszállítás után a végleges- és kért formában összeszereljük. Ez a szolgáltatás és ennek ára nem tartalmazza a talajrendezés költségét, valamint nem tartalmazza a termék későbbi esetleges áthelyezését, átépítését. 
TalajrendezéKülön árajánlat és megrendelés alapján vállaljuk, hogy a megrendelt termék végleges helyét előkészítjük a termék telepítéséhez szükséges módon.
FestésKérésre vizes bázisú vékony lazúrral 1x, vagy 2x kezeljük a fa anyagot. Festés színskálából az Ön által választott színben. A festés ára 1500 .- Ft/m2

Az árak telephelyi árak, itt történő átadással, a szállítás költségét nem tartalmazzák

A helyszíni telepítés külön fizetendő

A feltűntetett árak az ÁFA- t tartalmazzák

Az árak EURO alapúak, árváltoztatás jogát fenntartjuk