Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Rákóczi u. 40

2 990 Ft

Gyepszőnyeg, első osztályú minőségben, tekercs méret: 250x40cm - 1m2

Jellemzők

150 m² feletti mennyiség vásárlása esetén, a gyepszőnyeg lerakását vállaljuk kapacitásunk függvényében, kérjük kérje egyedi ajánlatunkat! Amennyiben a telepítési munkát mi végeztük és a gyep öntözéséről automata öntözőrendszer gondoskodik, úgy az eredési-gyökeresedési időszak végéig (fektetés utáni 4-6 hét) garanciát vállalunk! A garancia csak erre az időszakra érvényes!
Nagyobb tétel rendelése esetén 
minimum 2 héttel a telepítés előtt szükséges az egyeztetés. 
Egyéb kerti munkák, gyepfelszedés, talajcsere, rézsűs területek kialakítása, öntözőrendszer javítása esetén ingyenesen felmérjük kertjét és ajánlatot készítünk! Rendeljen itt!

A kertészetünkben hozzáférhető készlet általában maximum 10-30 m2, de kérjük minden eseteben érdeklődjön a tervezett telepítés előtt! (06 70 607 95 48)  30 nm mennyiség feletti rendelés szállítási ideje 2-3 nap (esős idő esetén gyepszőnyeg felszedés nincs). Amennyiben kiszállításra is szüksége van, úgy a szállítási cím és mennyiség függvényében fuvardíjat számítunk fel. A gyepszőnyeg egész évben telepíthető megfelelő öntözés biztosítása mellett. Nagyobb terület esetén kérje kertépítő csapatunk segítségét!
Ha a gyepszőnyeg terítéssel egy időben starter trágyával (Scotts/Everris New Grass) is kezeli a felületet, erőteljes növekedésű, egészséges és dús gyepfelületet kap rövid időn belüll!

 Olvassael cikkeinket a gyep gondozásáról!