Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 28.-al szemben

Faház a kertben

2019. február 15
megtekintések7190
Faház a kertben

 Kerti faház, szerszámtároló, esetleg szauna az udvarba? Termékeinkkel, igen kedvező áron juthat hozzá. Budapesten, Budaörsön, és országosan is vállaljuk a kiszállítást, szerelést. 


 A Márton faházak meleget, és eleganciát sugároznak, tökéletesen beleillenek bármilyen környezetbe. Típustól függően használhatók nyaralóként, horgásztó mellé, udvari szerszámtárolónak, játszóháznak, vagy akár szaunának is. Külön kategóriát képeznek az árusító (kioszk) faházak, amelyek széles méret-, illetve típusválasztékban állnak rendelkezésükre. 


 A házak anyagvastagságukból adódóan (28mm), és a gondos kezelés miatt nagyon stabilak, és hosszú élettartamúak. Természetes alapanyagból készülnek, amelyeket direkt erre a célra létesített egészséges fenyőültetvényekből termelnek ki.
 A gyártás folyamat a komoly szaktudással, és több évtizedes tapasztalattal rendelkező mérnökök, és szakemberek felügyelete mellett zajlik, az első lépéstől az utolsóig. Az előre gyártott elemek összeszerelése nem okoz gondot laikusok számára sem, nagyon könnyedén összeállítható.
 Azonban, külön megrendelésre össze is szereljük otthonában. A faházak utólag szigetelhetők. 


 A faházak alá készítendő betonalap mérete minden típusnál jelezve van.
 A faházakhoz padlót is lehet rendelni, valamit lazúr választékkal is rendelkezésükre állunk, festést is lehet kérni. A házakhoz lehet rendelni előtetőt, féltetőt, ami a tűzifát is védheti a nedvességtől. Falait polcozni is lehetséges, így a tároló felület jelentősen növelhető.


 A Tuindeco faházak többféle falvastagsággal rendelhetők. Szintén több méretben, formában elérhetők. A rendelési idő kb. 3 hét.
 Az összes Tuindeco kerti faházat Hollandiában gyártják, melyek első osztályú Skandináv lucfenyőből készülnek. A faházak szél-és vízálló sarokelemmel készülnek. Az építési utasításoknak köszönhetően a faházakat egyszerű felépíteni. A faanyagot kezelni kell az időjárási hatások az eső, köd, nedvesség, szél, vihar és napfény ellen.
  Aki nem akar az alapozással bajlódni, létezik egy jó megoldás, a talajcsavar. A talajcsavar egy tűzihorganyzott acélból készült alapozó elem, ami kiválóan alkalmas arra, hogy az építmények, különböző eszközök, terhelő hatásait közvetítő elemként átadja a talaj teherbíró rétegének. Szinte bármilyen talajban használható. 

 Bármelyik típust is választjuk, ne feledjük, hogy a fa hosszú életének titka a rendszeres felületi kezelés. Vékony-, illetve vastag lazúrral sokáig megőrzi funkcióját, és minőségét, valamint a színekkel is tudunk játszani, ezáltal még hangulatosabbá téve a kis kerti lakot.


 Budaörs
 2019. február 12.

Másolás a szerző engedéle nélkül tilos!

címkék: