Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Rákóczi u. 40

Fenyőfa típusok

Most rendeljen online és időben otthonába szállítjuk a karácsonyfát!

Aemmilyen költség nem terheli ha a fenyőfa nem nyeri el tetszését! Kertészetünk minőségi, egyesével válogatott földlabdás és vágott fenyőfát forgalmaz 12 éve magyar és dán termesztőktől.

Fix 2.990 Ft-ért vállaljuk a megadott időpontokban és körzetekben a kiszállítást, azon kívűl egyedi áron tud rendelni elérhetőségeinken. Fenyőtalpat, gépi fa faragást is tud rendelni az űrlapon. Munkatársaink kiszállítás előtt felhívják időpontot egyeztetni, a helyszínen készpénzben tud fizetni.

Személyesen több mint ezer fenyőfa közül választhat, a Budaörsi kertészet 2 telephelyén meghosszabbított Ünnepi nyitvatartással várjuk a hét minden napján!

 

Dán Nordmann fenyőink minőségi kategóriái:

Prémium- Az első osztály legszebbjei, egységesen sötétzöld szín,nagyon dús, szabályos növekedésű, rendszeresen formára metszett, ágaikat távtartókkal szabályozzák. A magas minőségű dán termesztők legszebb, legformásabb fenyőinek besorolása. Röviden: Meseszép.

Első osztály- Egységes sötétzöld szín, nagyon dús ágrendszer, szabályos növekedésű, rendszeresen formára metszett, ágaikat távtartókkal szabályozzák.

Standard- Egységes sötétzöld szín, dús ágrendszer, szabályos növekedésű fenyők.

Talp típusok
Fenyőfa rendelés
Kiszállítás ára gyűjtőfuvarral: 2 990 Ft
Összesen: 0 Ft