Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 28.-al szemben

A Danubia Zöldépítő Kft. bemutatkozása, főbb tevékenységi körei: 

A Danubia Zöldépítő Kft. családi vállalkozásként 2009.-ben jött létre, az Urbi-Flóra Bt. utódjaként azzal a céllal, hogy kertészeti kiskereskedelemmel egészítse ki korábbi kertfenntartói, kertépítői tevékenységét Budaörsön.

 

KERTÉSZET:

 „Danubia Budaörsi  Kertészet” néven 2009.- ben indított árudánk frekventált helyen, hamar fejlődésnek indult, Budaörsön 4 éven keresztül párhuzamosan 3 kertészetünk működött, jelenleg Budaörs, Rákóczi u. 40. alatt működünk közel 3000 nm-en, szezonálisan pedig a Sport u 1.-3 alatt árusítunk fenyőfát karácsony előtt.

 Kertészetünk termékköre és szolgáltatása ma már a teljes kertészeti kereskedelmi ágat lefedi, dísznövényektől a betontermékekig. A személyes kiszolgálás, szaktanácsadás és az ár-értékben jó minőségű áruk miatt a helyi megítélése kiváló, a nagyáruházak mellett a szakmaiság és széles, nemcsak szezonális választék  előtérbe helyzésével tud a vevők részére vonzó lenni. Kiszállításra, bankkártyás fizetésre és akadálymentesített  fizetési is van lehetőség. A Google cégem szolgáltatásban vevőink 4,9 ponra értékelnek minket, melyre igen büszkék vagyunk!

Kereskedelmi tevékenységünket lehetőségekhez képest széles marketing eszközökkel támogatjuk: Valós helyi  közösségű facebook profiljainkat rendszeres minőségi szakmai tartalommal tartjuk naprakészen, honlapunkon kertészeti bloggal. Hírlevelünk, youtube csatornánk és magazin műsorokban rendszeres edukációs tévés megjelenéseink vannak már 7 éve, kereskedelmi és állami tévécsatornán, rádióban, szakmai kiállításokon. Közeli tervünk webshop kiépítése és üzemeltetése.

 

ÖSSZESZERELŐ ÜZEM:

Kertészetünkben működik a kerti játszószer összeszerelő üzemünk ahol a Jungle Gym márka termékeit- játszótornyokat, hintákat, csúszdákat szerelünk össze. Szállítunk és telepítünk országosan, egyedi megrendelések kivitelezését, teljes játszóterek építését is vállaljuk. Játszóterek, kosárlabdapályák öntött gumiburkolatát nagy felületen is kiváló minőségben fektetjük.

 

KERT és PARKÉPÍTÉS:

A tervezéstől kezdve minden kertépítési munkát rutinosan végzünk : durva földmunkák végzése, öntöző rendszer építése, gyepszőnyeg fektetése, növények telepítése. Elsősorban pest megyében vállalunk kivitelezést. Új tevékenységünk a kertészeti  szakvélemény készítése fakivágási engedélyekhez és az ehhez kapcsolódó fakivágásokat, fa ápolásokat is vállaljuk alpintechnikával és darus autóval.

Az utóbbi 12 évben számos családi ház kertjét építettük meg Budaörs és környékén valamint nagyobb kivitelezők alvállalkozójaként parkokat, tetőkerteket kiviteleztünk: Rácz Fürdő, Állami Számvevőszék tetőkertje, Bauhaus Szakáruházak bemutatókertje, Üldözött Keresztények Államtitkárságának rendezvény kertje.

 

BELTÉRI, IRODAI NÖVÉNYÁPOLÁS:

Beltéri szobanövények, kaspók beszerzése a járványhelyzet alatt hangsúlyosabb lett mint korábban. A folyamatos heti rendszerességű és alkalomszerű fenntartásuk a budai körzetekben a mindennapi munkánk része lett. Referenciáink: Miniszterelnökség, MNB Ingatlan Kft. PADME alapítvány, Raw Development Kft., Mol Nyrt.


Cégünk felépítése: 

Statisztikai létszámunk 8-13 fő között mozog, munkatársaink között okl. kertészmérnökök, gyakorlott kertészeti eladók biztosítják az igényes szakmai hátteret. Kapacitásainkat alvállalkozók bevonásával növeljük szezonálisan. Saját teherautókkal, csarnokkal, targoncával, faipari gépekkel rendelkezünk, uniós pályázatok kertében további eszközbővítést tervezünk Nagybajomi telephelyünkön. 

Filozófiánk:

Fontosnak tartjuk kiemelni hogy kertészetünknek női vezetője van és munkatársaink egy része környékbeli munkavállaló, akikre régóta számíthatunk. Átlátható a vállalkozásunk. 

Munkáink szervezésénél, tervezésénél a környezet hosszútávú fenntarthatóságára, a természet sokszínűségének megőrzésére törekszünk, megrendelőink kertjében is ezt a szemléletet szeretnénk átadni. Az ágazatra jellemző szezonalitás, az  építő iparban jellemző állapotok ellenére, mi hiszünk a kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatokban, a legjobb reklámnak a szájhagyományt tartjuk.

Budaörsi vállalkozásként a helyi kezdeményezéseket  (Virágos Budaörsért, Kutyamenhelyek, Iskolák, óvodák, közösségi kert) lehetőségeinkhez mérten mindig támogatjuk.