Telefon: 06 70 607-9548 Cím: 2040 Budaörs, Kinizsi u. 28.-al szemben

Kerti dekoráció

2020. február 10
megtekintések4674
Kerti dekoráció

 Támfal, flórakosár, tipegő, dekorkavics, kő dekoráció – remek kiegészítői a burjánzó növényekkel teli kertnek. Budaörsi kertészeti árudáinkban ezekből a termékekből széles választékot talál. Legyen szó egy kis területről, vagy több ezer m2 - ről, nálunk biztosan megtalálja, amit keres! J

 Rézsűkő, és flórakosár használatával nem csak a felszíni egyenetlenségeket tudjuk kiegyenlíteni, hanem rendkívül dekoratív kompozíciókat tudunk készíteni a kertünkben. Legyen az egy romantikus sarok, ahova elbújhatunk a világ elől, vagy épp egy nagyobb társaságra tervezett sütögetős rész, mindegyik kialakításánál jó szolgálatot tehetnek. Felhasználásukról bővebben cikkünkben tájékozódhat.

 

  A Jován kő dekorációs termékek igen népszerűek. Kisebb – nagyobb fagyálló kőedényeket, balkonládákat, kelyheket; illetve kerti grillezőket, kerti kutakat egyaránt találhat kínálatunkban. Árudáinkban rendszerint vannak készleten is a termékekből, de, amennyiben éppen nincs valamely termék, azt rövid időn belül (1 – 2 hét) be tudjuk szerezni.
 A kőből készült dekorációs termékek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, ezáltal tartósak.

 A gyerekek imádnak a kertben „bungizni”. Jungle Gym játszóházaink minden igényt kielégítenek. Minőségi fából, hozzáértő szerelő brigáddal várjuk megrendeléseiket! Rövid határidővel vállaljuk akár a helyszíni telepítést is. Bővebben itt olvashat a Jungle Gym játszószerekről.

 A kerti utak, virágágyások legdekoratívabb kiegészítője a dekorkavics, díszszikla. Legyen az hófehér tassos, fekete palalemezke, vörösesbarna lávamulcs, vagy épp színes, folyami kavics, nálunk megtalálja. Óriási választékkal várunk mindenkit árudáinkban, mind méretben, mind típusban.
 A kövek alá érdemes
geotextilt tenni, amely megakadályozza a gyomok fejlődését, így könnyebben karban tarthatjuk a felületet. Cikkünkből kiderül, mi mindenre használható a díszkavics.

 Természetesen, fagyálló agyagcserepek is széles választékban szerepelnek kínálatunkban. Az olasz Degrea termékei időtállók, fagy-, és UV állók, valamint nagyon dekoratívak. 

 Műanyag virágtartó edényeink, balkonládáink minden méretben megtalálhatók, valamint állítható balkonláda tartót is forgalmazunk árudáinkban. Ezekkel könnyedén rögzítheti a ládát, eréklye korlátján.

 

Budaörs
2019. február 19.

Másolás a szerző engedélye nélkül tilos!

 




 

 

címkék: